Які офіційні заходи чекають на харків'ян у День Незалежності (програма)

День розпочнеться з урочистостей, а завершиться грандіозним святкуванням

Харків разом зі всією Україною 24 серпня святкує День Незалежності одразу за Днем міста. Святкові заходи відбуватимуться у місті протягом всього дня на різних локаціях. Про те, які основні заходи заплановані керівництвом області та міста, розповіли у Харківській обласній державній адміністрації.

Святковий ранок розпочнеться о 9:00 із урочистостей на майдані Конституції - там відбудеться покладання квітів на вшанування 30-ї річниці Незалежності України.

Далі за планом, о 12:00 на вулиці Римарській, 21, у Харківській обласні філармонії відбудеться святковий захід. Під час нього буде погашено поштову марку та тематичний конверт, спеціально створені до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

О 14:00 відбудеться довгоочікувана усіма харків'янами подія - офіційне відкриття панорамного оглядового майданчика на даху "Будинка Держпромисловості" (Держпром). Його відкриття анонсували ще у березні, тож харків'яни з нетерпінням чекали на нову видову локацію прямо у центрі міста. Захід відбудеться на 12 поверсі Держпрому, у 6 під'їзді, на Майдані Свободи, 5.

Розваги почнуться о 17:00 на вулиці Сумській, 25, біля Харківського національного театру опери та балету ім. Лисенка (ХНАТОБ). Спочатку там проведуть тематичний концерт "України - це ти". Захід відбуватиметься на сходинках ХНАТОБу.

Після цього концерту на тій же локації о 19:00 відбудеться вже основний інтерактивний розважальний святковий концерт "Ти у мене єдина!". Під час нього на харків'ян чекає чимало сюрпризів.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що напередодні 23 серпня у День Державного прапора у Харкові відбулося урочисте відкриття найбільшого в Україні та Європі флагштоку. На ньому на 110-метрову висоту підняли величезний державний стяг. Цей захід також відбувся у рамках святкування 30-ї річниці Незалежності України. Під час заходу народний ансамбль виконав гімн України та гімн Харкова, а військовий караул під час підняття прапору зробив декілька залпів з автоматів.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися