У Харкові відбудеться матч Ліги Чемпіонів - як працюватиме метро та транспорт

Через матч "Шахтар" - "Монако" змінять схему руху транспорту

У Харкові 25 серпня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Ліги Чемпіонів УЄФА. Через це у місті буде змінено схему дорожнього руху та графік роботи міського транспорту. Про це повідомили у пресслужбах міськради та КП "Харківський метрополітен".

Метро у ніч з 25 на 26 серпня працюватиме на годину довше від свого звичайного графіку, оскільки проведення матчу "Шахтер" - "Монако" заплановане на 22:00.

Увійти до метро можна буде до 01:00 26 серпня.

Через велике скупчення людей біля стадіону на вхід та вихід ввечері будуть закриті станції "Спортивна" (червона лінія) та "Метробудівників" (синя лінія). Найближчі станції метро, якими можна дістатися до та зі стадіону - "Проспект Гагаріна" (червона гілка), "Завод імені Малишева"(червона гілка) та "Захисників України" (синя гілка).

Також у Департаменті інфраструктури міськради було прийняте рішення про продовження роботи міського наземного транспорту від станцій метро. Трамваї, автобуси та тролейбуси працюватимуть за головними напрямками руху до 02:00 26 серпня.

На час проведення заходу та перед цим буде обмежено рух транспорту довкола стадіону. Для проїзду будуть закриті п'ять вулиць: вул. Храмова, пров. Власівський, вул. Плеханівська - від вулиці Молочної до вулиці Державінської. Обмеження триватимуть ввечері 25 серпня протягом чотирьох годин з 20:00 до 24:00.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 22 серпня відбувся матч Першої ліги чемпіонату України, ФК "Металіст" присвятив свою перемогу над ФК "Оболонь" з рахунком 3:0 Дню міста Харків. Футболісти навіть вийшли на поле у футболках з написом "367. Я люблю тебе, Харків".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися