У Харкові на День знань виступить відомий гурт, проведуть карнавал і фейерверк (програма)

Свято присвячене усім школярам і студентам міста, а також переможцям олімпіад, конкурсів та змагань

На 1 вересня у Харкові запланували грандіозне свято. Все розпочнеться з карнавалу з різноманітних учнівських та студентських колективів міста, продовжиться святковою ходою, привітаннями з Днем знань і завершиться великим концертом за участі українського зіркового гурту Kazka та фейерверком. Про це повідомили у харківському пабліку "Kharkiv Event" з посиланнями на департаменти культури та інформації харківської міськради.

Святкові заходи розпочнуться о 18:00 із карнавалу. Учасниками будуть вихованці Центрів дитячої та юнацької творчості, спортивних шкіл, позашкільних навчальних закладів, учні шкіл та студенти. Діти та підлітки шикуватимуться у колонну від перехрестя Римарської та Сумської вулиць до Палацу дитячої творчості. Звідти вони крокуватимуть святковою ходою на площу Свободи, де й розпочнеться основне свято.

У заході та карнавалі братимуть участь представники усіх районів міста, кожен буде вирізнятися.

Зі сцени учнів та студентів вітатимуть із Днем знань, також планують нагородити учасників шкільних олімпіад, спортивних змагань і творчих конкурсів.

Після цього, о 19:00 розпочнеться святковий концерт. Першими на ньому виступатимуть діти та дитячі колективи. Кульмінацією шоу стане виступ популярного українського гурту Kazka. На завершення на центральній площі міста відбудеться святковий фейерверк.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові провели реконструкцію парку "Юність". Його відкрили заново 28 серпня, а на відкриття зібралася величезна кількість людей. Багато жителів скаржаться, що через величезне скупчення людей погуляти там зараз практично неможливо.



Джерело: https://t.me/kharkiv_event
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися