Михайло Добкін: Ми повернемо Харкову колишню славу науково-промислової столиці

Політик заявив про свої дії на посаді мера Харкова для відродження промислового потенціалу міста

Під час зустрічі жителів Харкова з лідером громадської організації "Наш Дім - Харків" Михайлом Добкіним 30 серпня було підняте питання промислового відродження міста.

Михайло Добкін зазначив, що ситуацію вирішити можна, але для цього необхідні політична воля і чіткий план дій, зокрема, міської влади.

Політик заявив, що в його планах на посаді мера - зібрати раду промисловців і підприємців і заснувати посаду профільного заступника міського голови з виробництва, "щоб бізнес побачив, що місто зацікавлене в його успішному функціонуванні".

Більше того, Михайло Добкін уточнив, що не допустить, щоб землі підприємств, які сьогодні знаходяться в стані стагнації, пішли під різні забудови. Політик пообіцяв зберегти підприємства, залучити інвесторів і, таким чином, створити нові робочі місця.

"Сьогодні головний критерій оцінки роботи будь-якого керівника - це кількість створених ним робочих місць протягом року. Причому не на папері, а реальних робочих місць зі середньогалузевої зарплатою", - зазначив політик.

Михайло Добкін вважає, що Харків може стати привабливим для інвесторів, які допоможуть выдродженню промисловості.

"Ми повинні відновити виробництво, щоб продовжувати будувати те, що будувалося на Авіаційному заводі і на заводі Малишева в кращі роки. Сьогодні замість харківського м'ясокомбінату на Гагаріна зводять житловий комплекс. Але такого бути не повинно. У Харкова інший шлях, який ми спільно для нього і прокладемо. Я нікому не дозволю бездумно забудовувати землі промислових підприємств, як це відбувається зараз", - сказав Михайло Добкін.

Політик також зазначив, що у Харкова є всі необхідні ресурси, як виробничі, так і людські, щоб повернути місту його колишню славу науково-промислової столиці України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися