У Харкові на ринку "Барабашово" відбувається свято (ВІДЕО)

У Харкові святкують День підприємця

У Харкові сьогодні, 4 вересня, на ТЦ "Барабашово" жителі відзначають День підприємця. Відповідні відеоролики очевидці та організатори публікують у соцмережах.

Організатори заходу планують нагородити кращих підприємців і розіграти призи: роботів-пилососів, електросамокати, телевізори. На святі виступає харківська музична рок-група "Село і люди".

Інші новини:

 У Куп'янську матір із батьківської трійки дитсадка зібрала з людей гроші та витратила їх на себе. Правоохоронці повідомили їй про підозру. За даними правоохоронців, жінка говорила батькам, що збирає гроші на ремонт дитсадка, в якому навчається її дочка, а сама витратила все на продукти та алкоголь. Десять батьків перевели на картку жінки по 600 гривень.

 Харківський паралімпієць Максим Крипак завоював у Токіо ще одну золоту медаль. Спортсмен переміг на дистанції 200 метрів комплексним плаванням і встановив ще один паралімпійський  рекорд - 2 хвилини 05,68 секунди.

 У Харківській області 3 вересня коронавірус виявили всього у 231 людини. За добу від коронавірусу померло відразу сім жителів Харківщини. В області COVID-19 діагностували вже у 152 663 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3699 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 430 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 2534 пацієнти.

 Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті лабцентру.

Читайте также