У Харківському лабцентрі з'явився новий керівник

Махота все-таки стала гендиректором лабцентру

Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті лабцентру.

Нагадаємо, Любов Махота до перемоги в конкурсі вже виконувала обов'язки гендиректора та активно ділилася останніми новинами організації.

Останні новини Харкова:

У Харківській області кількість нових хворих, яку фіксують на добу, збільшується щодня майже на 100 осіб. Про це повідомляє пресслужба Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України. У середу, 1 вересня, на коронавірус захворіло 224 особи. Для порівняння, напередодні було зафіксовано 177 нових випадків, у вівторок - 144.

У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура. "Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під яких падають наукові книги. Вона розташована на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людству за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 У Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить тільки до грудня. Грошей на наповнення вже не вистачає і їх навіть не обіцяють. Зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн — на електроенергію. У Міністерстві захисту навколишнього середовища розповіли, що в державному бюджеті-2021 не передбачені гроші на водообмін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися