Які нові маршрути відтепер обслуговуватимуть міські автобуси Karsan

Маршрути нових міських автобусів повністю збігаються з уже звичними

У Харкові з 8 вересня муніципальні автобуси отримають ще чотири маршрути у місті. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Новенькими Karsan можна буде скористатися на маршрутах: "59-e", "64-e", "82-e" і на маршруті "89-e".

У міськраді пояснюють, що наявність на маршрутах комунального транспорту не вплинуло на самі схеми. Маршрути повністю дублюють старі й вже наявні. Їх схему можна знайти на картах міста, а також в самих автобусах.

Так, Karsan по маршруту № 59е "автостанція" Індустріальна "- вул. Біблика, 4а" курсуватиме за наступною схемою:

З метро Індустріальна - на вул. 12 квітня, звідти на проспект Індустріальний - на вул. Бекетова - на проспект Архітектора Альошина, звідти на Северина Потоцького і на кінцеву зупинку вул. Біблика.

Маршрут № 64е "ст. М." Тракторний завод "- вул. Дністровська" буде слідувати за схемою:

Метро Тракторний завод, звідти - на проспект Архітектора Альошина, потім - на Олександрівський проспект - на вул. Душкина, потім на вул. Луї Пастера - на зупинку Пирогова, далі по проспекту Індустріальному, на вул. Крушельницького - на Сусаніна - і на кінцеву Дністровську.

Автобус № 82е "ст.м. Армійська - сел. Федірці" ходитиме по маршруту:

Метро Армійська - Московський проспект, звідти на вул. Андрія Ощепкова, потім на вул. Танкопія, звідти на вул. Харківських Дивізій, по проспекту Героїв Сталінграда, на вул. Ньютона, на Запорізьку вулицю, на вул. Коновченко, звідти на кінцеву в сел. Федірці.

Маршрут № 89е "парк Горького - площа Конституції" курсуватиме:

Від парку ім. Горького - на вул. Мироносицька, звідти на Журавлівський спуск, потім на вул. Студентську, на метро Пушкінську, на вул. Гіршмана, далі - на площу Поезії, а потім - на кінцеву площу Конституції.

У міськраді також нагадали, що заплатити за проїзд в муніципальному транспорті можна тільки за допомогою E-ticket, готівкова оплата в нових автобусах відсутня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що автобуси Karsan курсують також і на відновлених маршрутах №№ 17, 245, 272.



Владик

15 вересня 2021, 01:10

С 1986 по 1992 год ходил Автобус Номер 57. Льва Толстого Улица Командарма Уборевича (Сейчас Улица Амбросья Бучмы) Улица Академика Павлова Улица Героев Труда Улица Светлая. Хороший и Очень Удобный был Маршрут. Было бы Очень Хорошо если бы Возобновили Этот Брошенный Автобусный Маршрут запустив на него Автобусы Карсан и чтобы Этот Автобус Ходил до 12 часов Ночи под Закрытие Метро чтобы Домой в Район Магазина Океан было Хорошо Добираться. Пешком Ходить не Хочется Особенно когда с Работы Ехать Вечером.

Владик

15 вересня 2021, 01:00

По Возможности Продлить Автобусный Маршрут номер 275е или на Улицу Светлая или до Каравана потому что Очень Неудобно Переходить Дорогу с Метро Героев Труда в Сторону Кинотеатра Познань на Автостанцию Героев Труда. Это Лишняя Трата Времени. А Если Продлят Автобус Номер 275е тогда и Остановка Автобуса Появится возле Выхода Метро Героев Труда в Сторону Кинотеатра Познань и будет Очень Удобно

Владик

12 вересня 2021, 09:51

Пустить Автобус Карсан на Маршрут Номер 275е. Убрать Устаревшую Газель с Этого Маршрута

Андрей

8 вересня 2021, 18:46

Ребята уже про зоопарк и автобусы две недели жуете,самим не надоело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися