На Харківщину йдуть дощі

У найближчі кілька днів в Харкові та області похолоднішає та дощитиме

Завтра, 10 березня, в Харкові та області очікують суху погоду без істотних опадів, а от вже з середи  прогнозують дощі. Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології, передають "Коментарі. Харків".

Так, у вівторок синоптики очікують мінливу хмарність, вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с.

Температура повітря в області: вночі від +5 до + 10 градусів, вдень +16- + 21 градусів. По місту: вночі від +6 до +8 градусів, вдень +17 - +19 градусів.

В середу, 11 березня прогнозують невеликий дощ, який піде вдень. Вночі істотних опадів не очікують. Вітер південний, 7 - 12 м/с. По області вночі від + 4 до +9 градусів, вдень +10 - + 11 градусів.

В четвер, 12 березня, дощ очікують вночі. Вдень істотних опадів не обіцяють. Вітер південно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря: вночі від +4 до +9 градусів, вдень +10 - +15 градусів.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом через вітер вогонь на відкритій території вийшов з-під контролю. Полум’я розповсюдило на площу близько 8 гектарів. Щоб пожежа не знищила оселі, селяни вийшли на допомогу рятувальникам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися