У Харкові рокірувати поїзда

З Харкова скасували поїзд до Києва

Відомий поїзд № 724/723 Київ - Харків - Київ з 27 та до 30 вересня, а також 1, 4 й 5 жовтня не курсуватиме. Про це розповіли в пресслужбі "Укрзалізниці".

Працівники проводитимуть планові колійні роботи на ділянці Полтава - Гребінка. Замість скасованого призначили поїзд № 720/719 Київ - Харків - Київ. Він відправлятиметься з Києва 27-30 вересня, 1 та 4 жовтня, а з Харкова 28-30 вересня, 1, 2 і 5 жовтня.

Інші новини:

У Харкові з 8 вересня муніципальні автобуси отримали ще чотири маршрути в місті. Новенькими Karsan можна буде скористатися на маршрутах: "59-e", "64-e", "82-e" і на маршруті "89-e". У міськраді пояснюють, що наявність на маршрутах комунального транспорту не вплинуло на самі схеми. Маршрути повністю дублюють старі й вже наявні. Їх схему можна знайти на картах міста, а також в самих автобусах.

Маршрут Київ - Харків став найпопулярнішим напрямком 2020 року на залізниці. По маршруту перевезли 12,7 тис. пасажирів. У 2020 році швидкісні потяги Інтерсіті та Інтерсіті+ перевезли 2,35 мільйона пасажирів. В цілому Укрзалізниця за підсумками минулого року перевезла на пасажирських поїздах далекого прямування понад 16 млн пасажирів. Другим за популярністю стало повідомлення Київ - Львів, туди і назад поїзда перевезли 652,8 тис.

"Укрзалізниця" презентувала електрички, які відремонтували та модернізували на Київському електровагоноремонтному заводі за кошти залізниці. В ході модернізації Чао "КЕВРЗ" реалізувало нові технічні рішення, які повинні підвищити комфорт пасажирів, включаючи людей з інвалідністю та велосипедистів.




Джерело: https://www.uz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися