У Харкові вручать премію для людей з інвалідністю

Харків'ян з інвалідністю нагородять престижною премією

У Харкові 10 жовтня о 17:00 в готелі Kharkiv Palace відбудеться урочисте вручення щорічної премії "Подолання".

Вручатимуть премію у таких категоріях: "Спорт", "Творчість", "Мистецтво", "Професіоналізм", "Гордість України", "Громадська діяльність", "Творчий колектив". Серед лауреатів - паралімпійська чемпіонка, чемпіон світу з армреслінгу, актори театру і кіно, громадські діячі, які мають фізичні обмеження. Вік лауреатів - від 10 років.

"Це щорічна премія, яку ми вручаємо людям з інвалідністю за особливі досягнення в різних сферах життєдіяльності. Таким чином ми хочемо донести до суспільства, що серед таких людей безліч активних, готових йти вперед і досягати своєї мети", - зазначила Олена Шингарьова.

Довідка. Премія заснована у 2013 році. За 8 років нагородженими лауреатами стали 56 людей з інвалідністю.



Владимир

8 жовтня 2021, 17:39

Очередная показуха для одних и тех же. Хотелось бы узнать, ( для сравнения) кого и за что выбрали за профессионализм ? К примеру, я инвалид детства 2-й гр. - полиомелит. . При этом, первый в Украине костылячий инвалид , который получил сертификат и лицензию на аудиторскую деятельность, судя по участникам 1-го съезда аудиторов Украины. Организовал аудиторскую фирму еще в 1996 году. Вопреки всему, ( кто испытал на себе все прелести жизни инвалида при совке и при независимости - меня поймет ) - "умудрился" заработать 36 лет стажа. Однако, в числе "заслуженных" в основном колясочники - костыли, видимо, не очень эстетично. Желаю успехов, удачи и здоровья и не только хитро избранным !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися