Харків'янам перекриють відразу дві станції метро

У Харкові пройде футбольний матч

У Харкові 24 жовтня пройде футбольний між ФК "Металіст" (Харків) і ФК "Поділля" (Хмельницький). Про це розповіли в Департаменті інфраструктури Харківської міськради.

Рух транспорту заборонять з 17:00 до 21:00 в пер. Власовському, на вул. Храмова, вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської. Крім цього станції метро "Спортивна" і "Метробудівників" закриють для жителів.

Міський автобус № 260 курсуватиме наступним чином: залізнична станція "Основа" - вул. Валдайська - вул. Деповська - вул. Південнопроєктна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - пров. Тарасівський - вул. Тарасівська - пров. Старомосковський - вул. Броненосця "Потьомкін" - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Південнопроєктна - вул. Деповська - вул. Валдайська - залізнична станція "Основа".

ДТП у Харківській області:

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги "Харків-Зміїв-Балаклія" перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля "Renault" не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 У Харкові на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-й рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися