У Харкові з'явиться льодова арена (ФОТО)

У Харкові з'явиться льодова арена (ФОТО)

У Харкові 22 жовтня презентували проєкт фізкультурно-оздоровчої споруди "Льодова арена" в парку Машинобудівників. Про це розповіли в пресслужбі Харківської міськради.

Планується, що там будуть проводити змагання з хокею, баскетболу, волейболу, шорт-треку, фігурного катання, дзюдо, боксу і так далі. Крім цього там звичайні харків'яни зможуть займатися там спортом.

Арена розрахована приблизно на трьох тисяч глядачів. Планується, що будівництво почнеться навесні у 2022 році. Проєкт подали на участь у програмі президента України "Україна - чемпіон". Планується, що комплекс побудують за гроші від цієї програми та бюджету міської територіальної громади Харкова.

Інші новини інфраструктури:

⬤ У Харкові на вулиці Полтавський Шлях, 24-а, біля Театру юного глядача відкрився Сквер Мислителів на честь дружби між Україною, Казахстаном і Азербайджаном. 

 У Харкові на Плеханівській, 77, 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад двох років. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами.

 У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одностайні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.

 У Харкові 23 жовтня офіційно відкрили Академію футболу "Металіста". Жителів радували фестивалем вуличної їжі та концертом зірок української сцени (ТНМК і "Агонія").



Харьковчанин

28 жовтня 2021, 04:09

Ну да, видимо для города сейчас важнее ледовая арена, чем больницы и аппаратов ИВЛ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися