У Харкові вже встановлюють ялинку: коли відкриття

На площі Свободи встановлюють ялинку

У Харкові на майдані Свободи йдуть підготовчі роботи до встановлення Ялинки. Про це розповіли у телеграм-каналі "Віха".

Зазначається, що частину площі огородили парканом та на місце завезли конструкції, з яких змонтують ялинку. У 2021 році нічого не зміниться і ялинку відкриють 19 грудня, у День святого Миколая.

Інші новини:

На підготовку Харкова до Нового року вже виділили гроші. Сам тендер об'явило КП "Міський інформаційний центр". Усі зазначені кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Комунальники повинні змонтувати та демонтувати головну міську ялинку на площі Свободи. Крім цього, вони встановлять піксельну сітку, святковий навіс, скульптуру Діда Мороза та огородження святкового містечка. Декорації мають простояти до 19 січня 2022 року.

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, з-під яких падають наукові книги. Вона розташована на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок в наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одному з будинків харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що у перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися