У Харкові сотні будинків залишаться без світла: адреси

Городян попереджають про тимчасові незручності

У місті Харків 1 грудня у деяких будинках відбудеться відключення світла через проведення планових робіт. Про це повідомляється на офіційному сайті "Харківобленерго".

За інформацією джерела, відключення електроенергії відбудеться в наступних вулицях міста: в-д. Жилярді, в-д. Лазківський 3-й, в-д. , Ярова, провулок Борткевича, Зеленоградський провулок, Кречетівський провулок, Лазківський провулок, Саперний провулок, провулок Чехова.

Повідомляється, що світла у місті 1 грудня не буде у будинках з 9 години ранку до 5 години вечора. У цей час за вищевказаними адресами проводитимуться планові роботи.

Повний список адрес, за якими 1 грудня буде відключено електроенергію:

picture

picture

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харківській області останніми днями листопада на погоду впливатиме активний південний циклон Benedikt. Вдень, 29 листопада, у Харкові має піти сильний дощ із поривами вітру до 20 м/с. Також очікується туман. Вдень можливі пориви вітру від 15 до 20 м/с, із температурою від 3 до 8 градусів тепла. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області скоротилася промисловість. індекс промислової продукції у січні-жовтні 2021 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року становив лише 93,4%. Постачання електроенергії, газу та кондиціонованого повітря взагалі впали на 22,5%. При цьому переробна промисловість за 2020 рік зросла на 1,7%. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися