У харківському парку Горького з'явилося казкове зимове місце (ФОТО)

У парку Горького з'явилася нова локація

У харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. Про це розповіли у пресслужбі самого парку.

Нову локацію відкрили на алеї між озером та Французьким парком. Там з'явилися різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком.


Інші новини інфраструктури:

 У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад двох років. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин із підсвіткою та звуковими ефектами.

 У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одностайні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.

У Харкові 5 грудня у готелі Kharkov Palace 5* відкрилося перше легальне казино Shangri La, яке належить міжнародній компанії Storm International. Червону стрічку перерізали власник та президент групи DCH Олександр Ярославський і засновник Storm International Майкл Боттчер.

У Харкові на вулиці Полтавський Шлях, 24-а біля Театру юного глядача відкрився Сквер Мислителів на честь дружби між Україною, Казахстаном та Азербайджаном. На відкритті виступив симфонічний оркестр "Prime Orchestra" та співак Сергій Бабкін. Також відбувся фестиваль вуличної їжі.

 У Харкові 23 жовтня офіційно відкрили Академію футболу "Металіста". Жителів радували фестивалем вуличної їжі та концертом зірок української сцени (ТНМК і "Агонь").



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися