У Харкові "Блок Світличної" хоче відкликати відомого депутата

У Харкові ініціювали відгук депутата обласної ради

У Харківській області партія "Блок Світличної "Разом!" ініціювала відкликання депутата Харківської обласної ради Вікторії Білявцевої. Про це розповіли представники партії на своїй сторінці у Facebook.

"Це рішення, яке було прийнято одноголосно, направлено до вищого керівного органу партії для остаточного розгляду. На початку наступного року відбудеться наступний етап конференції, на якому також будуть ухвалені відповідальні рішення. Вже зараз ми маємо зауваження та ретельно аналізуємо діяльність майже 20 депутатів місцевих рад різного рівня. Ми закликаємо інші політичні сили наслідувати наш приклад, не вдаватися до угод із сумлінням, працювати відкрито та проявляти принциповість, яку усі обіцяли виборцям під час виборчої кампанії до місцевих рад", - написала політична сила.

Нагадаємо, із заступником голови Харківської облради 25 листопада став депутат ОПЗЖ Богдан Мальований. За Богдана проголосував 71 депутат зі 120. Проти нього було лише 19 осіб. Варто зазначити, що Мальованого на посаду представила голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися