Новини партнерів

«Велике будівництво»: у Харківській області у спорткомплексі "Вимпел" фасадні роботи вийшли на фінішну стадію (ФОТО)

У Балаклійському спортивному комплексі "Вимпел" триває реконструкція

У дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі "Вимпел", розташованому в місті Балаклія, закінчують фасадні роботи. Реконструкція спорткомплексу виконується у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

picture

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Харнам зазначив, що на цей момент у комплексі обладнується вхідна група, а також робітники займаються укладанням тротуарної плитки та асфальту. Усередині приміщення йде тинькування стін та вирівнювання віконних укосів. Наступним етапом буде їх оздоблення та фарбування. Водночас будівельники упорядковують стелю та підлогу.

picture

Також додається керамічна плитка. Встановлюється система очищення та подачі води, вентиляція, теплові насоси. Зокрема, здійснюється розпаювання світильників та електрощитів.

picture

За словами Харнама, протягом кількох найближчих днів у будівлі встановлять та протестують ліфти. Крім того, вже ремонтуються сходові марші. А чаша басейну готова під мембранне покриття.

picture

"Обсяг роботи до кінця року ще не малий, але й зроблено дуже багато. На початку літа місцеві жителі мали змогу лише мріяти про ремонт цього масштабного спортивно-оздоровчого комплексу. А завдяки Програмі Президента України Володимиру Зеленському "Велике будівництво" мрії стали реальністю. Капітальний ремонт почав активно відроджувати "Вимпел". Дало йому нове сучасне дихання", – підсумував Михайло Харнам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися