"Картка харків'янина" почала давати знижку у кіно

До проєкту приєдналася "Планета кіно"

У Харкові мережа кінотеатрів "Планета кіно" стала новим партнером "Картки харків'янина". Про це повідомляє видання Status Quo.

За словами джерела, у Харкові є єдиний кінотеатр "Планети кіно" і розташований у торговельно-розважальному центрі "Французький бульвар". Власники "Картки харків'янина" зможуть отримати знижку у розмірі 10% на покупку квитка у кіно.

Квитки зі знижки можна придбати в зали IMAX, 4DX, Cinetech та лише на стандартні місця. Також важливо зазначити, що знижка діятиме лише на ті фільми, які вийшли із прем'єрного періоду.

До речі, на сьогодні власники "картки" можуть отримувати знижки на книги, ліки, хліб, піцу, різні продукти у кількох супермаркетах міста, паливо та багато іншого.

Для довідки: "Картка харків'янина" – це унікальний проєкт, завдяки якому мешканці міста можуть отримувати знижки у супермаркетах, аптеках, закладах, медичних центрах, зоопарку, проїзді у громадському транспорті.

Нагадаємо, що "Картку харків'янина" тепер можна отримати у ЦНАПах. Для цього не потрібна попередня реєстрація. Достатньо прийти до Центру надання адміністративних послуг, вибрати послугу в терміналі, отримати талон та порядок черги пройти до адміністратора. Про готовність "X-card" повідомлять телефоном. Забрати готову картку можна в центрі, який одержувач вказав в анкеті при заповненні.

Для того, щоб заповнити електронну анкету, можна скористатися або мобільним додатком "Мій Харків" або вебверсією "Порталу електронних сервісів Харкова". На сайті або у додатку необхідно авторизуватися за допомогою BankID або IDGOV, після цього в переліку доступних послуг вибрати "Анкета-заяву на отримання Карти харків'янина".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися