Власники "карти харків'янина" можуть отримувати ще одну знижку

До проекту приєдналася ще одна торгова мережа

Торгова мережа "РОСТ" стала новим партнером програми "картка харків'янина". Про це повідомив куратор проєкту, директор КУ "Офіс реформ Харкова" Павло Столбовий, повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

На сьогодні більш ніж сотня партнерів становить спеціальну ціну для городян. Одним із них тепер є і торгова мережа "РОСТ". Відтепер харків'яни можуть отримувати п'ятивідсоткову знижку на непродовольчі товари торгової мережі за допомогою картки. На продовольчі товари діятиме знижка у розмірі 3%.

Власниками "картки харків'янина" стали вже понад 300 000 людей. У тому числі школярі, студенти пенсіонери, комунальники. Варто зазначити, що зараз карту почали отримувати й інші категорії населення. Тим часом кількість партнерів постійно збільшується. За словами Павла Столбового, міська влада планує надалі охопити весь соціально відповідальний бізнес Харкова.

Для довідки: "Картка харків'янина" – це унікальний проєкт, завдяки якому мешканці міста можуть отримувати знижки у супермаркетах, аптеках, закладах, медичних центрах, зоопарку, проїзді у громадському транспорті.

Нагадаємо, що "Картку харків'янина" тепер можна отримати у ЦНАПах. Для цього не потрібна попередня реєстрація. Достатньо прийти до Центру надання адміністративних послуг, вибрати послугу в терміналі, отримати талон та порядок черги пройти до адміністратора. Про готовність "X-card" повідомлять телефоном. Забрати готову картку можна в центрі, який одержувач вказав в анкеті при заповненні.

Для того, щоб заповнити електронну анкету, можна скористатися або мобільним додатком "Мій Харків" або вебверсією "Порталу електронних сервісів Харкова". На сайті або у додатку необхідно авторизуватися за допомогою BankID або IDGOV, після цього в переліку доступних послуг вибрати "Анкету-заяву на отримання Карти харків'янина".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися