У Харкові закрилася кондитерська

Співробітники кондитерської крамниці розповіли, чому він зачинився

У Харкові поменшало на одну кондитерську. Розташований у центрі міста, магазин із солодощами "Нахлібник" тепер закритий. А на приміщенні висить оголошення про оренду. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

За словами джерела, рішення про закриття кондитерської крамниці на вулиці Мироносицька ухвалили вже напередодні Нового року. Причиною цього став намір власника приміщення підвищити ціну за оренду.

Співробітники кондитерської "Нахлібник" розповіли, що за останні кілька років вартість оренди збільшилася вдвічі. А нова сума була б і зовсім утричі вищою за середню оренду по Харкову.

Що стосується працевлаштування співробітників із закритого магазину, то, за інформацією видання, двох людей перевели до чинного кондитерського магазину на Данилевського. А ось решту співробітників було звільнено.

До речі, закрита на сьогодні кондитерська пропрацювала 12 років. Зараз у "Нахлібнику" не виключають, що у місті відкриють ще один такий магазин. Проте поки що без подробиць, де та коли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові закрився популярний будівельний гіпермаркет. Місяцем раніше мережа відкрила гіпермаркет в іншому районі міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у грудні у Харкові закрився McDonald's на площі Павловській, 6. У компанії розповіли, чому було ухвалено рішення про закриття ресторану і чи буде відкрито новий у місті. До речі, це був перший McDonald's у Харкові та один із перших в Україні. Заклад приймав клієнтів ще з 1997 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися