Обмеження кількості пасажирів через карантин: в Харкові патрульні пішли до перевізників

Поки патрульні проводять профілактичні бесіди та закликають до відповідальності

Сьогодні, 18 березня, харківські патрульні почали проводити профілактичні бесіди із перевізниками та керівниками автопідприємств. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"Бесіди з водіями проходять у рамках карантинних заходів у зв'язку з останніми подіями в країні, аби не допустити поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Так, у поліції  нагадали, що  з сьогоднішнього дня перевезення пасажирів регулярних та нерегулярних перевезень автомобільним обмежено. Одночасно в одному транспортному засобі дозволено перевозити до 10 пасажирів. Такий запобіжний захід триватиме до закінчення карантину, до 3 квітня.

Патрульні попросили громадян поставитись до цього з розумінням та відповідальністю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали,  що в Харкові через закриття метро наземний громадський транспорт змінив маршрут на час карантину у зв’язку з недопущенням розповсюдження коронавірусної інфекції.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’яни в соцмережах діляться емоціями та світлинами після дороги на роботу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися