У Куп'янську частково відновили електропостачання

Енергетики також повернули живлення споживачам прилеглих до Куп'янська сіл

У звільненому Куп'янську частково відновлено постачання електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Завдяки самовідданій та кропіткій роботі енергетиків також відновили електропостачання абонентам прилеглих до Куп'янська сіл: Гусинка, Моначинівка, Просянка та Вишнівка”, - повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації.

Загалом електропостачання відновили близько 4 тисячам абонентів. Крім того, електроенергію подали до Куп'янської міської лікарні та трьох шкіл. 

Олег Синєгубов розповів, що відновлення постачання електроенергії стало можливими завдяки злагодженій роботі енергетиків та вибухотехніків ДСНС, яка триває у режимі 24/7. 

Очільник області також повідомив, що уже проводяться роботи з підключення об'єктів водоканалу та повернення газопостачання.

“Продовжуємо спільно працювати над відновленням найнеобхідніших послуг населенню та готуємося до зими”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетики встановили трансформаторну підстанцію та частково відремонтували повітряні лінії 0,4 кВ та 10 кВ у селі Кутузівка Харківського району. 

Через активні бойові дії село дуже довго було знеструмлене, наразі ж працівникам-енергетикам вдалося заживити близько 160 споживачів села. "Наразі ми замінили декілька опор та частково відновили повітряні лінії. Роботи із розмінування території та відновлення мережі тривають", - зазначили в "Харківобленерго".



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися