У Харкові трамваї №27 та 28 тимчасово змінять маршрут руху

Зміни будуть діяти протягом п'ятниці та пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У п'ятницю, 28 жовтня, у Харкові трамваї №27 та 28 тимчасово змінять маршрут руху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Рух трамваїв буде заборонено з 10:00 до 14:00 28 жовтня за наступним маршрутом: по вул. Шевченка, від вул. Мойсеївської до розворотного кола "Журавлівський гідропарк", вул. Мойсеївській, вул. Віринській, в-ду Семиградському, від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова.

За інформацією Департаменту інфраструктури, вказані зміни пов’язані з ремонтом трамвайної колії.

У зазначений час трамваї №27 та 28 курсуватимуть так: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поновили автобусний маршрут №41. Поновлення роботи маршруту пояснили необхідністю забезпечити перевезення жителів Північної Салтівки. Автобус курсує за наступним маршрутом: вул. Наталії Ужвій (коло тролейбуса) - вул. Леся Сердюка - вул. Академіка Павлова - автостанція "Героїв Праці". При цьому, у Харкові з 26 жовтня закрили два тимчасові автобусні маршрути - №250е (вул. Євгена Котляра - вул. Беркоса) та 275е (вул. Бучми - автостанція "Героїв Праці"). У Департаменті інфраструктури пояснили, що автобусні маршрути вирішили  припинити через незначний пасажиропотік, а також з метою раціонального використання рухомого складу та паливно-мастильних матеріалів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися