У Балаклії відсутнє водопостачання: коли відновлять надання послуги

Тимчасове припинення водопостачання сталося через аварію на водогоні

У неділю, 30 жовтня, у місті Балаклія тимчасово припинили постачання води споживачам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Причиною припинення постачання води стала аварія на центральному водогоні.У міській раді розповіли, що спеціалісти КП "Балаклійський Водоканал" проводять необхідні ремонтні роботи. 

Відновлення подачі води очікується близько 18:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті повномасштабної збройної агресії Росії, окупації Харківщини та ворожих обстрілів була пошкоджена КНП “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Медустанова значно постраждала від прямих та осколкових попадань снарядів. Вибуховою хвилею було вибито майже всі вікна, пошкоджено покрівлю, зовнішні стіни, перекриття, інженерні мережі, внутрішні та зовнішні двері, котельня тощо. У міській раді розповіли, що усі відділення лікарні потребують відновлення. Спеціалісти ТОВ “Харківбудсервіс” відновлюють покрівлю головного лікувального корпусу, ремонтують несучі конструкції дитячого корпусу, відновлюють інженерні мережі, встановлюють тимчасове підсилювальне перекриття, розбирають завали. Також ремонтні бригади починають виконувати заміну вікон та віконних блоків в інфекційному відділенні.

Допомагають відбудовувати медзаклад і лікарі - забивають плівкою вікна, прибирають сміття, виконують зварювальні роботи по водогону та системі опалення, ремонтують зовнішні та внутрішні двері тощо. При цьому, попри пошкодження медична установа продовжує надавати необхідну допомогу. Пацієнтів приймають у поліклінічному відділенні.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися