Жителі одного з районів Харкова отримали понад 20 тис. обідів: кому надають допомогу (ФОТО)

Для деяких категорій громадян організували адресну доставку комплексних обідів

За перші сім днів роботи пунктів видачі гарячого харчування мешканці Немишлянського району Харкова отримали понад 20 тис. комплексних обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Більшість відвідувачів “пунктів незламності” - це родини з дітьми, пенсіонери, ті, хто потребує особливої уваги.

До того ж у міськраді розповіли, що для деяких громадян працівники районного територіального центру надання соціальних послуг організували адресну доставку комплексних обідів за місцем проживання. Таку допомогу щодня отримують майже 100 мешканців району, які за станом здоров’я не можуть дістатися до пунктів харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі запрацювали пункти видачі гарячого харчування. У четвер, 1 грудня, перші відвідувачі вже спробували смачні страви. У міській раді нагадали, що у Салтівському районі пункти роздачі гарячої їжі працюють за такими адресами:

  • вул. Тюрінська, 40 (гімназія №23);

  • вул. Руслана Плоходька, 5-в (школа № 64);

  • пров. Писемського, 5 (школа № 98); 

  • вул. Бучми, 34-г (школа № 122);

  • вул. Гвардійців Широнінців, 40-ж (школа №139). 

Отримати гарячу їжу можна щоденно з 11:00 до 14:00. Харчові продукти відпускаються тільки у власний посуд мешканців, тому потрібно взяти свою тару. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що отримати гарячу їжу зможе кожен, хто цього потребуватиме. Міста-партнери надаватимуть продукти для приготування їжі.



Джерело: https://t.me/citykharkivua

Максим

7 грудня 2022, 15:13

Нигде не было предупреждения, что со своей стеклянной посудой отправляют на все четыре стороны. Простоял час на морозе и узнал только на месте. Теперь хочу донести эту новость до тех кому это актуально. Посетил 135 школу. https://youtu.be/INgoiXKxZXg

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися