Як зустріти Новий рік біля головної ялинки Харкова

У новорічну ніч на ст. м. “Університет” відбудеться невеликий концерт

Жителі Харкова зможуть зустріти 2023 рік на ст. м. “Університет” біля головної ялинки міста. Про в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За словами очільника міста, зробити це зможуть усі, хто прийде на станцію метрополітену до початку комендантської години.  

Ігор Терехов розповів про святкові заходи, які заплановані у місті. З 19 грудня біля ялинки відбуватимуться казкові вистави. Крім того, 31 грудня там пройде невеликий концерт.   

За словами міського голови, що усі новорічні заходи проводитимуться коштом спонсорів: з міського бюджету коштів на це не витрачали.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні зимових свят жителі Харкова можуть купити у закладах торгівлі міста дитячі подарунки, цукерки, іграшки тощо. У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли про актуальні ціни та асортимент товарів. Так, у супермаркетах Харкова наявний широкий асортимент подарункових наборів цукерок різних виробників. Ціни на подарункові набори залежать від ваги товару, складу продукту, виробника, оформлення подарунка тощо. У середньому ціни на подарункові шоколадні набори варіюються від 80 грн за 100 г до 300 грн за 800 г.   Подарунки для дітей можна обрати у книжкових магазинах міста - книги, розмальовки, набори для творчості.

Також у широкому асортименті у спеціалізованих магазинах дитячих товарів та відповідних відділах супермаркетів представлені дитячі іграшки - ляльки, машинки.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися