У Харківській області найбільш незахищена категорія населення отримала допомогу (ФОТО)

Правоохоронці та волонтери привезли гуманітарну допомогу у дитячий будинок

У середу, 14 грудня, помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з начальником відділу поліції № 2 Чугуївського РУП Сергієм Приймаком та з волонтерською організацією CF TrueHelp відвідали дитячий будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці та волонтери привезли гуманітарну допомогу. Дитбудинок отримав генератори німецького виробництва, а діти – солодощі, розмальовки та одяг. У дитбудинок привезли 6 генераторів німецького виробництва. Дітям передали солодощі, розмальовки та одяг.

“Сьогодні вкрай важливо, щоб найбільш незахищена категорія населення мала змогу відчути піклування і впевненість у тому, що поліція поруч з народом. Правоохоронці й надалі будуть піклуватися про дорослих та дітей і надавати їм всебічну допомогу”, - сказав В’ячеслав Марков.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська міська військова адміністрація запросила містян отримати гуманітарну допомогу. Гуманітарну допомогу видаватимуть у вигляді продуктових наборів. Видача продуктів розпочнеться 14 грудня та триватиме до 16 грудня. Отримати адресну допомогу можна з 09:00 до 13:00 за адресою: м.Балаклія, пл. Ростовцева, буд. 3 (приміщення їдальні Балаклійського ліцею).

Продуктові набори роздаватимуть наступним категоріям громадян: 

  • багатодітним родинам,

  • сім’ям, які виховують дитину з інвалідністю, 

  • сім’ям, які виховують дітей-сиріт,

  • сім’ям, які виховують дітей позбавлених батьківського піклування,

  • особам з інвалідністю 1 та 2 групи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися