У якій громаді на Харківщині відновлюють опалення у багатоквартирних будинках

В Ізюмі відновили роботу 10 котелень

В місті Ізюм КП “Теплових мереж” проводить роботи з відновлення мереж та підключення багатоквартирних будинків до централізованої системи опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Раніше директор ІКПТМ Володимир Золотарьов розповідав, що в Ізюмі планували підключити до централізованого опалення 64 будинки. Проте, за його словами, станом на 30 грудня 2022 року вдалось підключити 84 багатоквартирних будинки.

У місті відновили роботу 10 котелень: 9 на газу та одна опалюється дровами.

“Роботи з відновлення теплопостачання тривають, а підприємство буде намагатися підключити до централізованого опалення як можна більше багатоквартирних будинків”, - наголосили у міській раді.

Комунальні підприємства в Ізюмі  перевіряють систему теплопостачання, усувають пориви та проводять інші відновлювальні роботи в будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківські теплові мережі” розповіли про першочергові завдання, які потрібно виконати до кінця року. Наразі у пріоритеті спеціалістів прогрів житлових будинків. У Харкові, попри потепління, джерела теплопостачання не знижують температуру теплоносія. Це допоможе довше зберігати тепло в оселях на випадок раптового блекауту.  Персонал  котелень, які можна підтримувати за допомогою генераторів, відпрацьовують у тестовому режимі алгоритм дій у разі зникнення централізованого електричного живлення. Серед головних завдань до Нового року - закриття шурфів по всьому місту та особливо на так званих "червоних лініях".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися