Ігор Терехов розповів, що чекає на Росію

Росіяни перестануть вірити Володимиру Путіну, коли зрозуміють переваги демократії

Громадяни РФ перестануть вірити очільнику країни Володимиру Путіну, коли зрозуміють, які можливості втрачає держава без демократії. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв’ю проєкту “Слава+” повідомляють "Коментарі. Харків".

Ігор Терехов висловив переконання, що росіяни перестануть вірити Володимиру Путіну, коли до них дійде, що коїться в країні. Коли громадяни зрозуміють, які перспективи очікують на державу, коли вона самодостатня, могутня, коли є демократичний устрій. 

За словами очільника Харкова, така ситуація ще не виникла, однак вона виникне. “Еволюція - це такий шлях, хтось проходить його у менш стислі терміни, комусь треба більше часу. Але це обов’язково буде. По-іншому неможливо”, - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, багато еліт в Росії уже починають це розуміти. “У них відбуваються внутрішні процеси, і буде така точка, коли все перевернеться”, - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що повномасштабна російська військова агресія на території України дала поштовх розвитку у Харкові української мови.За словами очільника міста, наразі кількість україномовних харків’ян збільшується. При цьому Ігор Терехов наголосив, що у Харкові ніколи не було і не буде утисків російськомовних громадян. Він зазначив, що не потрібно ділити жителів Харкова на тих, хто розмовляє російською чи українською. “Зараз україномовних харків’ян стає більше, і так буде. Бо наші діти навчаються українською мовою, і це нове покоління, яке поступово переходитиме на українську”, - зауважив мер міста.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися