Яка ситуація з газопостачанням в одній з деокупованих громад Харківщини

Станом на 31 грудня 2022 року постачання блакитного палива відновили у 29 населених пунктах Балаклійської громади

Спеціалісти відновили газопостачання у всіх населених пунктах Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Після деокупації населених пунктів громади працівники Балаклійської дільниці Чугуївського відділення АТ “Харківгаз” щодня працювали в посиленому режимі. Роботу ускладнювало значне замінування території та чимала кількість пошкоджених газових мереж.

Та попри труднощі з проведенням ремонтних робіт, до кінця 2022 року постачання газу відновили у всіх населених пунктах Балаклійської громади.

Працівники АТ “Харківгаз”:

  • проводели ремонтно-зварювальні роботи на газорозподільній системі,

  • своєчасно виконали подачу газу у газопроводи високого, середнього та низького тиску,

  • відновили роботу газорозподільних пунктів усіх сіл.

Станом на 31 грудня 2022 року блакитне паливо подали в оселі 6650 абонентам у 29 населених пунктах Балаклійської громади.

У міській раді подякували колективу Балаклійської дільниці Чугуївського відділення АТ “Харківгаз” за їхню роботу та за те, що усі мешканці громади зустріли Новий 2023 рік з газом у своїх оселях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що споживачам у Харкові та області розповіли, чому рахунок за газ не відповідає показанням лічильника і як уникнути такої ситуації. Щоб нарахування вартості послуги були правильними, потрібно передавати показання лічильника у перші три дні місяця. У такому випадку до 5 числа споживачі зможуть впевнитися, що показання опрацьовані, а за необхідності додатково провести фотофіксацію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися