У Харківській області зафіксувати три рекорди: подробиці

Температурні рекорди були зафіксовані 2 січня

У січні в Харківській області зафіксували три температурні рекорди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію синоптика Харківського регіонального центра з гідрометеорології Ігоря Кібальчича. 

Температурні рекорди були зареєстровані у населених пунктах: 

  • Великий Бурлук - максимальна температура +9,7 °C (попередній рекорд - 1948 рік);

  • Коломак - максимальна температура +10,7 °C (попередній рекорд - 1971 рік);

  • Слобожанське - максимальна температура +11,2 °C (попередній рекорд - 1971 рік). 

Усі три рекорди були зафіксовані 2 січня 2023 року. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харків повертаються морози. Зниження температури синоптики прогнозують вночі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. У понеділок, 23 січня, температура вночі коливатиметься в межах -2…-4, вдень стовпчики термометра покажуть -1…+ 1. У вівторок та середу, 24, 25 січня, вночі температура знизиться до -6…-8, вдень - без істотних змін: -1…+1.

У четвер, 26 січня, вночі синоптики прогнозують температуру у межах -5…-7, вдень -1…+1. У п'ятницю, 27 січня, вночі температура коливатиметься від -4 до -6, вдень -1…+1.

З понеділка по четвер синоптики не прогнозують опадів, а у п'ятницю можливі невеликі опади.

Також варто нагадати, що потрібно робити, щоб не замерзнути на вулиці в мороз. У Харківській міській раді навели декілька порад. Наприклад, рекомендують дихати носом, вживати правильні напої, використовувати багатошаровий одяг, відмовитися від прикрас.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися