В “АТБ” безплатно видають продукти: хто та як може скористатися допомогою

Передплата на продукти є разовою та діє 30 днів з дати оплати

В Україні діє програма, за умовами якої кожен, хто цього потребує, може безплатно отримати харчові продукти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства соціальної політики.

Програма, яка називається Передплата єДопомога (сертифікат), дозволяє людині отримати продукти у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. У відомстві розповіли, що благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги. 

Щоб отримати допомогу, потрібно виконати наступні кроки

1. Зареєструватися на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/.

2. Залишити заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів “АТБ”.

Після того, як благодійник обере заявку та оплатить її, людина заявник отримає код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. 

Щоб скористатися допомогою, потрібно під час покупки товару на касі повідомити цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

Благодійник також реєструється на вказаній платформі та обирає заявку, яку хоче закрити. 

Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Сертифікат можна використати лише для покупок (окрім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів “АТБ-Маркет” на підконтрольній Україні території.

Якщо людина не скористалась сертифікатом, платформа інформує про це благодійника. Передплата буде згенерована заново, а благодійник має обрати нового заявника, хто потребує допомоги. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області 30 січня видавали продуктові набори.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися