В одній з громад Харківщини стартує реєстрація на отримання грошової допомоги

Реєстрація дозволена тільки батьків та дітей, інші родичі, які проживають у домогосподарстві не можуть отримати виплату

У Балаклійській громаді з 2 по 9 лютого 2023 здійснюватиметься реєстрація щодо надання грошової допомоги від ЮНІСЕФ. Допомогу можуть отримати сім’ї з дітьми від 0 до 18 років у розмірі 2200 грн на кожного члена сім’ї, де присутні діти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Однак реєстрація дозволена тільки батьків та дітей, інші родичі, які проживають у домогосподарстві не можуть отримати цю виплату (окрім випадку коли дитина знаходиться під опікою).

Щоб зареєструватися на отримання грошової допомоги, при собі необхідно мати оригінали документів, а саме:

  • Паспорт,

  • Ідентифікаційний код платника податків,

  • Свідоцтво про народження дітей,

  • Рішення про встановлення опіки (для опікунів),

  • Платіжна інформація (IBAN (29 символів з UA)).

Реєстрація буде здійснюватися за адресами, вказаними на фото:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, педагогічні колективи шкіл №13, 69, 86, 108 та 171 Холодногірського району отримали 23 ноутбуки. Така допомога стала можливою завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України з компанією Google та ЮНЕСКО.

Комп'ютерна техніка допоможе педагогам закладів освіти, які постраждали через ворожі обстріли, продовжувати комунікацію з учнями та якісно організовувати дистанційне навчання.

До того ж усі учні Балаклійського ліцею № 3 безплатно отримали сучасні пристрої Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, затверджених МОН України. Сучасні пристрої дозволять учням отримувати сучасну та якісну освіту з будь-якого місця в Україні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися