Підприємцям на Харківщині визначили термін до квітня 2023 року: подробиці

Відновити підприємницьку діяльність можна через додаток “Дія” або зателефонувавши на гарячу лінію податкової установи

Представники Ізюмської міської військової адміністрації разом з комісією провели бесіди з фізичними особами підприємцями, які відновили свою діяльність. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

Роз’яснювальну роботу провели стосовно дотримання норм чинного законодавства, пов’язаних із підприємницькою діяльністю. Підприємцям нагадали про:

  • обов'язкову реєстрацію діяльності фізичних осіб, підприємств осіб, підприємців або юридичних осіб;

  • дотримання правил торгівлі продовольчої та не продовольчої групи товарів;

  • дотримання санітарних норм та правил реалізації продовольчої та непродовольчої групи товарів;

  • необхідність укладання договору на вивезення твердих відходів.

Вказані норми підприємцям необхідно привести у відповідність до 1 квітня 2023 року.

“Відновити підприємницьку діяльність можна через додаток “Дія” або зателефонувавши на гарячу лінію податкової установи”, - нагадали у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до Держпродспоживслужби почали надходити звернення жителів Харкова та області зі скаргами на погіршення умов проживання через можливе перевищення рівнів шуму. Перевищення рівнів шуму може бути  від роботи електрогенераторів, які використовують для забезпечення підприємницької діяльності магазинів, відділень банків, аптек під час обмеження електропостачання.

У Держпродспоживслужбі нагадали, яких законодавчих вимог повинні дотримуватися суб'єкти господарювання. Також розповіли, як діятимуть у разі надходження ґрунтовних звинувачень щодо перевищення допустимого рівня шуму. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися