У понеділок жителі Харківщини зможуть отримати продуктові набори

Гуманітарну допомогу видаватимуть тільки представники визначених вулиць

У понеділок, 13 лютого, будуть видавати гуманітарну допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Продуктові набори видаватимуть з 09:00 у ФОКу. Отримати допомогу зможуть жителі наступних вулиць смт Борова:

  • 14-й квартал ▫️буд. 1, буд. 4, буд. 5, буд. 6, буд. 7, буд. 8, буд. 9, буд. 10, буд. 11, буд. 12, буд. 12б,

  • вул. Гагаріна;

  • вул. Українська;

  • провулок Оскільний.

Гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів видаватимуть відповідальним особам цих вулиць та багатоквартирних будинків з подальшим розподілом між мешканцями за списками.

“Наголошуємо! 13 лютого гуманітарну допомогу зможуть отримати виключно представники вказаних вулиць!”, - акцентували в селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення регіону. Жителям деокупованої Харківщини передали 37 тонн гуманітарної допомоги. До Куп'янської, Наталинської, Слобожанської громад направили 4899 продовольчих наборів. Від ООН було відправлено допомогу - 4405 матраців, 4454 ковдри, 3583 подушки та 1 тонну одягу.

Від гуманітарного штабу було направлено Головному управлінню Держказначейства України в Харківській області електрогенератор потужністю 100 кВт. А театр імені Шевченка, Харківська Філармонія, історичний музей імені Сумцова, Харківський академічний драматичний театр, Харківський фаховий вищий коледж мистецтв отримали понад 120 літрів антисептичного засобу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися