У Харківській області перевіряють лічильники газу: подробиці

Після контрольної фіксації даних лічильника, будь-які неточності в особовому рахунку будуть виправлені

У Харківській області АТ “Харківгаз” проводить звірку показань газових лічильників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

У лютому стартувало контрольне зняття показань газових лічильників у домоволодіннях. Контрольне зняття показань приладів обліку проводиться відповідно до вимог Кодексу ГРМ. Контрольне зняття показань лічильників у воєнний час  - це додаткова можливість виправити неточності на особових рахунках, розв'язати важливі питання без поїздок до центрів обслуговування “Харківгазу”. Контроль необхідно робити, особливо після:

  • бомбардувань міст та селищ регіону,

  • пошкоджень снарядами газового обладнання,

  • евакуації та повернення мешканців у область. 

Після контрольної фіксації даних лічильника, будь-які неточності на особовому рахунку будуть виправлені.

У АТ “Харківгаз” попросили своїх клієнтів надати доступ працівникам компанії до газових лічильників,  при пред‘явленні ними службового посвідчення та сприяти у проведенні звірок.

В разі евакуації мешканців зі свого будинку, АТ "Харківгаз" рекомендує сповістити газову компанію про нульове споживання газу у домоволодінні за телефонами:

066-300-2-888 (Vodafone),

098-300-2-888 (Kyivstar),

093-300-2-888 (Lifecell).

У разі тимчасової відсутності споживачів у домоволодінні при візиті газовиків, спеціалісти залишать повідомлення про дату повторного візиту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що споживачам у Харкові та області розповіли, чому рахунок за газ не відповідає показанням лічильника і як уникнути такої ситуації.



Ольга

6 березня 2023, 13:38

Никто после контрольной фиксации показаний никаких перерасчетов не делают

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися