Особливості обміну LED-ламп у Харківській області

В “Укрпошті” спрогнозували, що обмін ламп триватиме приблизно до середини березня

У Харківській області в рамках проєкту енергозаощадження обміняли 200 тис. LED-ламп. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне. Харків”. 

За словами керівника харківської дирекції "Укрпошти" Юрія Савченка, обмінюють лампи не тільки у Харкові, а й у селах та селищах регіону. Отримати лампи можна навіть у пересувних відділеннях. За словами представника поштового оператора, всього на Харківську область заплановано 4 млн ламп. Юрій Савченко повідомив, що зараз триває 4 хвиля, остання — пересувні відділення. “Перша хвиля — це місто Харків, друга хвиля — міста і селища міського типу Харківської області, третя хвиля — це села, де автоматизовані та неавтоматизовані відділення. Останні — це пересувні відділення, які довезуть ці лампи до найменших сіл", — розповів Юрій Савченко.

Обміняти лампи можна “цоколь на цоколь". За словами представника “Укрпошти”, обмін ламп триватиме приблизно до середини березня - дефіциту ламп немає. 

Якщо немає світла, то лампи видають по реєстрах, і додатково ще почали видавати по неавтоматизованих відділеннях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА нагадали, що відповідно до програми енергозбереження, кожен повнолітній українець може обміняти до 5 ламп розжарювання на нові LED-лампи. Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що у Харківській області видача триває по всій мережі стаціонарних відділень “Укрпошти”. “Сьогодні очікуємо чергову партію LED-ламп для жителів регіону. Загалом плануємо обміняти 1 мільйон лампочок”, - зазначила Віта Ковальська. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися