Стало відомо, що буде з ринком “Барабашово”

Робочі місця на ринку обіцяють зберегти, але вони будуть якісно іншого рівня

У Харківській міській раді надали роз'яснення щодо майбутнього ринку “Барабашово”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

У міській раді розповіли, що у деяких харківських пабліках з'явилася недостовірна інформація, що ринок “Барабашово” припинить своє існування. “Заявляємо, що ринок “Барабашово” як існував, так і існуватиме, лише в оновленому - сучасному та комфортабельному вигляді”, - наголосили у пресслужбі міської ради.

При цьому на території ринку планують створити науковий парк. Таким чином, ринок “Барабашово” буде перетворений на новий, революційний район змішаного використання. Він буде присвячений просуванню наукових та технологічних інновацій. 

Також на території нинішнього ринку планують запровадити сучасний підхід до створення мікрорайонів з багатоквартирними будинками, громадськими просторами та сучасною набережною. З використанням інноваційних досліджень та компаній це сприятиме економічному розвитку міста.

“При цьому ще раз хочемо наголосити: існуванню ринку “Барабашово” нічого не загрожує! Після перебудови робочі місця збережуться, але вони будуть якісно іншого рівня”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у випадку тривалого припинення електропостачання у Харкові діятимуть:

  • 946 продовольчих магазинів,

  • 91 магазин непродовольчих товарів,

  • 199 аптек,

  • 74 АЗС,

  • 11 ветеринарних клінік,

  • 26 зоомагазинів.

У випадку відключень тривалістю 2-4 години більшість магазинів та аптек продовжують обслуговувати покупців протягом світлового дня навіть без автономних джерел живлення. Також у світлий час доби працюють всі 45 ринків міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися