У Харківській області триває реєстрація на отримання продуктових наборів

Першочергово продуктові гуманітарні набори видаватимуться особам з інвалідністю

У Богодухівському районі триває реєстрація на отримання продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

Отримати продуктові набори можуть усі жителі громади, у тому числі й зареєстровані ВПО, старше 5 років. Для отримання гуманітарної допомоги необхідно зареєструватися. У міській раді звернули увагу жителів, що кілька осіб можуть зареєструватися з одного номера телефону. Однак щораз починаючи реєстрацію, потрібно надати згоду на обробку персональних даних. Також потрібно вказати наступну інформацію:

  • де територіально зручніше отримувати допомогу (можна вибрати зі списку визначених локацій), 

  • дані про особу - ПІБ, дата народження, паспортні дані, індивідуальний податковий номер та ін. Тут варто дотримуватися вказівок, передбачених формою заявки. 

Варто пам'ятати, що при внесенні неповних чи неточних даних отримувачу буде відмовлено у видачі допомоги.

Отримати допомогу можна тільки відповідно до зазначених при реєстрації даних і на підставі документів, що посвідчують особу. У виключних випадках – відсутність смартфона, інтернету і родичів чи знайомих - за допомогою в реєстрації можна звертатися до уповноважених старостатами осіб, а в місті Валки – до ХАБу "Розвиток" (вул. Харківська, 7).

Першочергово продуктові гуманітарні набори видаватимуться особам з інвалідністю.

Зареєструватися на отримання допомоги можна за посиланням. Гуманітарну допомогу надає БО “Мережа 100 відсотків життя" м. Харків”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 22 лютого, у Балаклійській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися