Якою буде погода у Харкові в березні

У березні денна температура буде переважно плюсовою

Перший день весни приніс у Харків не весняну погоду - середня денна температура +2 та опади у вигляді снігу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради та порталу Gismeteo.

Загалом у березні варто очікувати мінливої погоди - температура вдень буде плюсовою. Однак вночі, відповідно до довгострокового прогнозу, варто готуватися до морозів.

Стабільне потепління, за даними синоптиків, варто очікувати з другої половини березня. А з 20 березня ймовірні затяжні дощі.

picture

У регіональному гідрометцентрі повідомили, що середня місячна температура очікується на рівні 3,4°С, для березня на Харківщині нормою є 1,4°С тепла. Опадів вище норми синоптики у березні не прогнозують — очікують 32 мм, а середня місячна норма — 42 мм.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області дали поради, як діяти, якщо з камери зберігання в магазині зникли речі. Споживачам порадили у разі крадіжки особистих речей з камери зберігання потрібно викликати адміністрацію закладу і поліцію.  У Держпродспоживслужбі наголосили, що адміністрація супермаркету несе повну відповідальність за схоронність речей які зберігаються у камерах схову. Це прописано в ч. 3 статті 937 Цивільного кодексу України. При цьому зберігач речей повинен відшкодувати всі збитки у разі втрати у розмірі їх вартості. 

“Згадайте, що саме знаходилося у вашій сумці, детально опишіть всі речі поліції, щоб зафіксувати все документально”, - порадили у Держпродспоживслужбі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися