Скільки коштувало обстеження будинків у Харкові, постраждалих від ворожих обстрілів

Кількість угод на обстеження будинків сягнула понад 100

З початку 2023 року Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради витратив понад 7,7 млн грн на роботи з техобстеження будинків, які постраждали у результаті збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг порталу використання публічних коштів, проведений Харківським антикорупційним центром. 

Кількість угод на техобстеження будинків сягнула понад 100. Найбільше коштів, 303,3 тис. грн, отримало ПП “Домініон Харків” за обстеження будинку на вулиці Дружби Народів, 271. Найбільшу кількість угод та коштів отримало ТОВ “Енергопромпроект”. Товариство отримало понад 3,6 млн грн. Кошти перерахували за обстеження стану будинків:

  • пр-т Тракторобудівників,108А (130,1 тис. грн);

  • вул. Наталія Ужвій, 64 та 78 (по 120,6 тис. грн за обстеження кожного будинку);

  • вул. Дружби Народів, 223 (120,6 тис. грн).

ТОВ “Алдена” отримало десятки платежів по 29,6 тис. грн за обстеження будинків. Загалом товариству перерахували 1,45 млн грн.

З початку року ФОП Успаленко Олексій Вікторович за виконання робіт з технічного обстеження будинків отримав майже мільйон гривень. Крім того, понад 885 тис. грн за роботи перерахували ТОВ “Системінжиніринг”. 

Ще одному підряднику – ФОП Ковтун-Науменко Ольга Миколаївна – перерахували понад 820 тис. грн.

Дві будівлі у самому центрі міста обстежували спеціалісти ТОВ “Харківбуд-сервіс”. Вартість робіт за надання послуг склала майже 300 тис. грн.

Також майже 300 тис. грн перерахували ТОВ “Фаворит експерт” з області. Ще в обстеженнях будинків брали участь два підприємства. Зокрема, “Укрспецбуд-плюс” отримало трохи менше ніж 100 тис. грн. Одну угоду вартістю 30,6 тис. грн уклали з ТОВ “Інтранс-Кіп”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки витрачають на цукор бюджетні організації у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися