Харків'янам нагадали про адміністративну відповідальність: кого можуть покарати

На деяких ділянках внутрішньоквартальних доріг та у дворах багатоповерхівок ситуація залишається складною

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” звернулося до водіїв з проханням правильно паркувати автомобілі у дворах багатоповерхових будинків та вздовж внутрішньоквартальних доріг. Дотримання правил забезпечить проїзд спецтранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко розповів, що завдяки зверненням підприємства до громадян в останні тижні ситуація з паркуванням у Харкові дещо покращилася. Однак, за його словами, на деяких ділянках внутрішньоквартальних доріг та у дворах багатоповерхівок ситуація залишається складною. 

Олексій Артикуленко вкотре звернувся до власників авто з проханням враховувати при паркуванні своїх автомобілів можливість проїзду спецтранспорту підприємства. “Крім того, хочу нагадати про адміністративну відповідальність за порушення правил паркування”, - зазначив директор КП “КВПВ”. 

Варто нагадати, що згідно з Правилами дорожнього руху, стоянка ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів заборонена.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у трьох відділеннях тимчасово змінили номери виклику аварійно-диспетчерської служби АТ “Харківгаз”. У Харківській області тривають роботи з ліквідації наслідків ворожих обстрілів інфраструктури. На деяких дільницях АТ “Харківгаз”, поки проводитимуть ремонтні роботи, не працюватиме номер “104” для аварійних заявок споживачів. 

А КП “Харківські теплові мережі” переходить до нормального режиму роботи після 8-го запуску теплопостачання з початку опалювального сезону.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися