Як жителям Харківської області сплатити за газ

Оплатити послуги клієнти компанії можуть у касах відділень “Ощадбанку”

Мобільний банкінг Ощад24 тимчасово, з технічних причин, не приймає платежі за розподіл газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

В АТ “Харківгаз” розповіли, що наразі оплатити послуги клієнти компанії можуть у касах відділень “Ощадбанку”. Також можна скористатися іншими онлайн та офлайн способами:

  • онлайн - через мобільний застосунок  Приват24; через платіжні системи Portmone, EasyPay.ua., ін.

  • офлайн - у відділеннях банківських установ, “Укрпошти” та “Нової пошти”.

Щоб оплатити послуги розподілу газу, потрібно вказати особовий рахунок (10-ти значний код розпочинається з цифр 132…), ПІБ, адресу.

Інформація про особовий рахунок міститься у квитанції на розподіл газу, яку у друкованому вигляді щомісяця надає клієнтам АТ "Харківгаз". 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у трьох відділеннях тимчасово змінили номери виклику аварійно-диспетчерської служби АТ “Харківгаз”. У Харківській області тривають роботи з ліквідації наслідків ворожих обстрілів інфраструктури. На деяких дільницях АТ “Харківгаз”, поки проводитимуть ремонтні роботи, не працюватиме номер “104” для аварійних заявок споживачів. Зміни відбулися у Куп'янському, Мереф'янському та Чугуївському відділеннях.

А фахівці АТ "Харківміськгаз" з нуля проклали газові мережі в одному з будинків в Індустріальному районі. Як повідомили в компанії, внаслідок активних бойових дій у березні минулого року цей будинок пережив сім ворожих обстрілів, один з яких повністю зруйнував під’їзд та знищив усі комунікації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися