Скільки коштувала дезінфекція багатоповерхових будинків у Харкові

Найдорожча угода коштувала 4,83 млн грн

КП “Жилкомсервіс” підписав три угоди на виконання дератизаційних, дезінсекційних та дезінфекційних робіт на об’єктах житлового фонду багатоквартирних будинків. Вартість робіт склала 9,68 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу системи “Прозорро” Харківським антикорупційним центром.

ТОВ “Формула чистоти плюс” отримало контракт на найбільшу суму – 4,83 млн грн. Підрядник має проводити роботи у багатоповерхівках Шевченківського, Київського та Салтівського районів.

Проведенням дератизаційних, дезінсекційних та дезінфекційних заходів на об’єктах житлового фонду багатоквартирних будинків Слобідського, Індустріального та Основ’янського районів буде займатися ТОВ “Укрдез Пест Контрол”. Відповідно до угоди вартість робіт склала 2,87 млн грн.

Третю угоду “Жилкомсервіс” підписав з ТОВ “Чистий дім Україна” вартістю 1,98 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області в лютому найбільше зросли ціни на овочі та фрукти, а знизились - на одяг та взуття. Відповідні дані наведені в Головному управлінні статистики Харківської області. У продуктовій групі у лютому зросла вартість:  овочів - 7%; фруктів - 1,4%, хліба - 0,2%; м'яса та м'ясопродуктів - 0,1%. Знизились у лютому ціни на: молоко — 1,6;%; олію — 0,7%; сир — 0,6; яйця та масло — 0,4%. У повідомленні управління зазначено, що вартість алкогольних напоїв та тютюнових виробів зросла на 1,3%, у тому числі на тютюнові вироби — на 1,8%, алкогольні напої — на 0,7%.




Максим

20 березня 2023, 15:04

Это крыс со Львова приезжие занесли в Харьков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися