У Харківській області деякі сім'ї отримають 20000 грн: що відомо

Ця грошова допомога не замінює державні гарантії та виплати

Сім’ям загиблих військовослужбовців у Борівській громаді виплатять додаткову грошову допомогу з бюджету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Комісія Борівської селищної ради ухвалила рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги сім’ям військовослужбовців, які загинули захищаючи Україну під час участі у бойових діях у період воєнного стану (з 24.02.2023 року).  

Грошова допомога від громади складе 20 000 грн. 

У селищній раді зазначили, що ця грошова допомога жодним чином не замінює державні гарантії та виплати, передбачені у таких випадках. “І, на жаль, не здатна повернути людину чи компенсувати непоправну втрату. Але у такий спосіб громада висловлює свою підтримку рідним та близьким Героїв, які ціною власного життя відстояли наш мир і незалежність. Герої не вмирають! Героям слава!”, - зауважили у селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах. Соціальну послугу надають за рішенням управління соціального захисту населення Валківської міської ради. Тривалість надання соціальної послуги - не більше, ніж шість місяців з дня прийняття рішення про надання такої послуги. У разі складного випадку тривалість надання соціальної послуги може бути продовжено до одного року. Відділення соціального супроводу надає послуги на безоплатній основі. Куди звертатися, щоб отримати допомогу, можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися