Жителі Харківської області отримали продуктові набори (ФОТО)

Допомогу отримали люди з обмеженими можливостями, пенсіонери та родини, які залишились без житла

Поліція разом з волонтерами відвідали мешканців населених пунктів Харківської області та передали гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Гуманітарну допомогу доставили до населеного пункту Петропавлівка. Жителі громади  отримали 500 наборів гуманітарної допомоги. Малозабезпеченим мешканцям та пенсіонерам доставили борошно, крупи, консерви, соняшникову олію та засоби особистої гігієни.

Поліцейські привезли гуманітарну допомогу жителям Чугуївського району Харківщини. До міста Вовчанськ, селищ Вовчанські Хутори, Зибине, Покаляне, Тихе, Гатище та Огірцеве правоохоронці доставили понад 400 продуктових наборів, хліб та молоко. У поліції розповіли, що на території звільнених від окупантів населених пунктів тривають постійні ворожі обстріли. 

Гуманітарну допомогу доставили мешканцям міста Ізюм. 100 продуктових наборів передали людям з обмеженими можливостями, пенсіонерам та родинам, які залишились без житла. Жителі отримали макаронні вироби, соняшникову олію, м'ясні консерви, крупи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах. Тривалість надання соціальної послуги - не більше, ніж шість місяців з дня прийняття рішення про надання такої послуги. У разі складного випадку тривалість надання соціальної послуги може бути продовжено до одного року. Як отримати соціальну допомогу, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися