Стало відомо, хто допоможе у відновленні житлових будинків на Харківщині

Після ворожих обстрілів у багатьох будинках потрібно замінити вікна та покрівлі

Керівництво Дергачівської громади провело робочу зустріч з представниками місії ООН в Україні та гуманітарної організації Miyamoto International Ukraine Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка. 

Сторони обговорили питання відбудови житлового фонду на території Дергачівської громада. Дергачівська міська рада запропонувала для відновлення 40 багатоквартирних будинків у різних населених пунктах громади. Після російських обстрілів у будівлях потрібно замінити вікна та покрівлі.

За результатами перемовин з представниками благодійних організацій здійснили спільний виїзд, щоб обстежити ці будинки.

“Наразі є попередні домовленості про початок співпраці у розв'язанні даної проблеми. Відбудуємо Дергачівщину разом!”, - наголосив очільник Дергачівської міської військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міськради уклало дві угоди з ТОВ “Балрембуд” щодо ремонту будинків. Вартість робіт - 3,59 млн грн. Йдеться про проведення аварійно-відновлювальних робіт частини двох багатоквартирних житлових будинків.Угоди підписали без використання електронної системи, детальні кошториси також не були завантажені у систему “Прозорро”.

Ще до повномасштабного вторгнення  ТОВ “Балрембуд” був тендерним фаворитом Балаклійської міськради. Раніше ця фірма у Харкові отримала підряд вартістю 3,45 млн грн щодо поточного ремонту з усунення аварій в будинку по вулиці Краснодарській.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися