Кому на Харківщині дозволять не дотримуватися умов комендантської години: деталі

Аграрії на Харківщині можуть отримати перепустку для вільного пересування під час комендантської години

У Дергачівській громаді звернулися до керівників підприємств та установ агропромислового комплексу щодо дотримання умов комендантської години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Керівникам повідомили про можливість отримати перепустки для цілодобового пересування осіб та сільськогосподарської техніки без обмежень руху польовими шляхами, її роботи на полях громади, зокрема під час комендантської години.

Такі заходи спрямовані на організацію безперервного циклу виробництва при проведенні комплексу весняно-польових робіт, проведенні заходів із вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції, а також харчових продуктів. 

Перепустки видаються Харківською обласною військовою адміністрацією за заявкою керівника підприємства з переліком осіб із зазначенням посади та обґрунтуванням необхідності отримання такої перепустки. 

Надалі комендатура розглядає отриману заявку та приймає рішення про видачу чи відмову у видачі перепусток.

Нагадаємо, що у Харкові та області комендантська година триває з 23:00 до 5:00. За умовами комендантської години забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що тривалість комендантської години у Харківській області можуть переглянути. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, наразі це питання не розглядають, однак враховуючи військову обстановку, враховуючи погодні умови, керівництво буде радитися і, можливо, винесе це питання на Раду оборони.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися