У Харківській області тривають перевірки (ФОТО)

Попри складнощі минулого року громада перевиконала бюджетний план

Заступник начальника ХОВА Євген Іванов відвідав Богодухівську громаду. Чиновник перевірив ліцей, умови прийому пацієнтів у центральній районній лікарні та стан комунальних закладів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Серед головних потреб громади – ремонт автодоріг, реконструкція гуртожитків та роботи на об’єктах критичної інфраструктури.

Євген Іванов зазначив, що Богодухівська громада – один із форпостів прийому внутрішньо переміщених осіб із найбільш постраждалих районів області. 

У ХОВА зазначили, що попри складнощі минулого року громада перевиконала бюджетний план. Надходження до міського бюджету склали більш ніж 260 млн грн, що становить 107,5%.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на пр. Ново-Баварському продовжується ремонт ділянки каналізаційного колектора діаметром 500 мм. Днями під керівництвом голови Адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник відбулася виїзна нарада з комунальними службами, які виконують ремонтні роботи. Начальник районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза повідомив, що фахівці вже переклали 60-метрову ділянку пошкодженого корозією трубопроводу. Зараз виконуються роботи з заміни аварійної ділянки довжиною 15 м. Після виконання цих робіт спеціалісти планують оновити ще 45 м технічно зношеного каналізаційного колектора. 

Голова Адміністрації Новобаварського району ознайомилася з ходом виконання ремонтних робіт. Чиновниця підкреслила, що цей колектор забезпечує водовідведення у селищі Пісочин, Солоницівській промзоні та більшій частині Новобаварського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися