Жителі одного з найбільш зруйнованих міст Харківщини можуть отримати допомогу

Лікарі з Харкова будуть вести прийом з 3 по 8 квітня

Адміністрація КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері” повідомила про організацію консультації лікарів з Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Так, з 3 по 5 квітня прийом будуть вести наступні лікарі: кардіолог, УЗД-лікар, невролог. Лікарі прийматимуть за графіком: 

  • понеділок 12:00 - 15:00

  • вівторок 08:30 - 15:00

  • середа 08:30 - 15:00

З 6 по 8 квітня прийом вестимуть наступні лікарі - кардіолог, хірург, невролог. Отримати консультацію можна у: 

  • четвер 11:00 - 15:00

  • п'ятницю 08:30 - 15:00

  • суботу 08:30 - 12:00

“Всі, хто потребує консультації та лікування у даних спеціалістів, просимо звертатися до приймального відділення КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері” за адресою: м. Ізюм, вул. Залікарняна 5/4. При собі мати документи, що посвідчують особу, медичні висновки, довідки, результати обстежень та інші медичні документи”, - звернулися до містян у міській раді. 

 Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ВПО і звільнені з полону можуть отримати ваучери на навчання. Така практика збільшить шанси на працевлаштування за обраною спеціальністю. За допомогою ваучера можна повністю чи частково оплатити навчання у закладах освіти. Ваучери можуть отримати в тому числі внутрішньо переміщені особи працездатного віку та звільнені з полону особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії Росії проти України.

Визначено 70 професій і спеціальностей, за якими можна отримати ваучер. З переліком професій і спеціальностей, закладів навчання, необхідних документів і процедурою видачі ваучерів можна ознайомитися за посиланням.




Марія

5 квітня 2023, 23:56

Я можу получить помощь гомуітарку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися